Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Generalitat de Catalunya - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)

Obres per la millora en el sistema de seguretat del Nou Edifici d'Oficines (NEO) dels FGC consistent en la renovació del sistema de CTTV, control d'accés, ampliació dels elements de detecció d'intrusió i nova plataforma de gestió i integració dels elements incloent la connectivitat amb el COR de Rubí. (Ref. PE04/18)

Identificador
20180622L51
Expedient
CONTR/2018/132
Finalització de presentació de sol·licituds

20/07/2018 14:00 h - Termini anterior: 13/07/2018

Tipus de contracte
Obres
Tipus de procediment
Obert
Import
185.000,00 € IVA exclòs
223.850,00 € IVA inclòs
Matèries
Edificació
Accés al Perfil de contractant
https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/cap.pscp?reqCode=viewDetail&idCap=203649
Adjudicatari IVA exclòs % IVA inclòs Data adjudicació Data formalització Lot Licitadors
UTE: Revenga Ingenieros, ... 134.514,97 21 162.763,11 12
Data de publicació Descripció Més informació
Convocatòria de licitació PDF Obres per la millora en el sistema de seguretat del Nou Edifici d'Oficines (NEO) dels FGC consistent en la renovació del sistema de CTTV, control d'accés, ampliació dels elements de detecció d'intrusió i nova plataforma de gestió i integració dels elements incloent la connectivitat amb el COR de Rubí. (Ref. PE04/18)
Modificació. Ampliació de termini
En aquesta licitació no hi ha sobre B (no hi ha, per tant, proposta tècnica)
PDF Obres per la millora en el sistema de seguretat del Nou Edifici d'Oficines (NEO) dels FGC consistent en la renovació del sistema de CTTV, control d'accés, ampliació dels elements de detecció d'intrusió i nova plataforma de gestió i integració dels elements incloent la connectivitat amb el COR de Rubí. (Ref. PE04/18)
Adjudicació PDF Obres per la millora en el sistema de seguretat del Nou Edifici d'Oficines (NEO) dels FGC consistent en la renovació del sistema de CTTV, control d'accés, ampliació dels elements de detecció d'intrusió i nova plataforma de gestió i integració dels elements incloent la connectivitat amb el COR de Rubí. (Ref. PE04/18)
Formalització PDF Obres per la millora en el sistema de seguretat del Nou Edifici d'Oficines (NEO) dels FGC consistent en la renovació del sistema de CTTV, control d'accés, ampliació dels elements de detecció d'intrusió i nova plataforma de gestió i integració dels elements incloent la connectivitat amb el COR de Rubí. (Ref. PE04/18)

Resolt