Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Ajuntament del Prat de Llobregat

Servei consistent en la reparació, muntatge i desmuntatge de les carrosses, garatge reial, recepció de la Cavalcada de Reis i la carrossa de sa majestat Carnestoltes del Carnaval.

Identificador
20190821L40
Expedient
22367/2019
Finalització de presentació de sol·licituds
Tipus de contracte
Serveis
Tipus de procediment
Obert
Import
28.500,00 € IVA exclòs
34.485,00 € IVA inclòs
Matèries
Altres contractes de gestió i prestació de serveis, Missatgeria. Distribució. Transport. Magatzematge. Muntatge i desmuntatge
Accés al Perfil de contractant
http://bit.ly/PratL_pc
Adjudicatari IVA exclòs % IVA inclòs Data adjudicació Data formalització Lot Licitadors
Neón Alarcón, SL 27.500,00 21 33.275,00 1
Data de publicació Descripció Més informació
Convocatòria de licitació PDF Servei consistent en la reparació, muntatge i desmuntatge de les carrosses, garatge reial, recepció de la Cavalcada de Reis i la carrossa de sa majestat Carnestoltes del Carnaval.
Adjudicació PDF Servei consistent en la reparació, muntatge i desmuntatge de les carrosses, garatge reial, recepció de la Cavalcada de Reis i la carrossa de sa majestat Carnestoltes del Carnaval.
Formalització PDF Servei consistent en la reparació, muntatge i desmuntatge de les carrosses, garatge reial, recepció de la Cavalcada de Reis i la carrossa de sa majestat Carnestoltes del Carnaval. Enllaç a Servei consistent en la reparació, muntatge i desmuntatge de les carrosses, garatge reial, recepció de la Cavalcada de Reis i la carrossa de sa majestat Carnestoltes del Carnaval.

Resolt