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Reglamento (UE) 2016/143 de la Comisión, de 18 de enero de 2016, por el que se modifica el anexo IV del Reglamento (CE) no 396/2005 del Parlamento Europeo y del Consejo en lo que respecta a las sustancias activas COS-OGA; cerevisane; hidróxido de calcio; lecitinas; Salix spp. cortex; vinagre; fructosa; virus del mosaico del pepino, genotipo CH2, cepa 1906; Verticillium albo-atrum, cepa WCS850; y Bacillus amyloliquefaciens subespecie plantarum, cepa D747

Identificador
6290500
Rang d'aplicació
Reglament
Àmbit d'aplicació
Europeu
Matèries
Productes alimentaris i seguretat alimentària, Sector fitosanitari
Data de publicació Descripció Més informació
Reglamento (UE) 2016/143 de la Comisión, de 18 de enero de 2016, por el que se modifica el anexo IV del Reglamento (CE) no 396/2005 del Parlamento Europeo y del Consejo en lo que respecta a las sustancias activas COS-OGA; cerevisane; hidróxido de calcio; lecitinas; Salix spp. cortex; vinagre; fructosa; virus del mosaico del pepino, genotipo CH2, cepa 1906; Verticillium albo-atrum, cepa WCS850; y Bacillus amyloliquefaciens subespecie plantarum, cepa D747 PDF Reglamento (UE) 2016/143 de la Comisión, de 18 de enero de 2016, por el que se modifica el anexo IV del Reglamento (CE) no 396/2005 del Parlamento Europeo y del Consejo en lo que respecta a las sustancias activas COS-OGA; cerevisane; hidróxido de calcio; lecitinas; Salix spp. cortex; vinagre; fructosa; virus del mosaico del pepino, genotipo CH2, cepa 1906; Verticillium albo-atrum, cepa WCS850; y Bacillus amyloliquefaciens subespecie plantarum, cepa D747

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