Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Departament d'Empresa i Coneixement

Resolució EMC/439/2020, de 18 de febrer, per la qual es dona publicitat a la Segona addenda al conveni de col·laboració entre l'Administració General de l'Estat, mitjançant el Ministeri d'Economia i Competitivitat, l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d'Economia i Coneixement, i la Universitat Politècnica de Catalunya, per a la creació, construcció, equipament i explotació del Barcelona Supercomputing Center ¿ Centre Nacional de Supercomputació (BSC-CNS) (codi 2018/2/0001)

Identificador
9800076
Rang d'aplicació
Resolució
Àmbit d'aplicació
Autonòmic català
Matèries
Administracions públiques. Òrgans institucionals, Ensenyament. Universitats, Política territorial. Obres públiques. Urbanisme. Foment, Tecnologia. Investigació. Telecomunicacions
Data de publicació Descripció Més informació
Resolució EMC/439/2020, de 18 de febrer, per la qual es dona publicitat a la Segona addenda al conveni de col·laboració entre l'Administració General de l'Estat, mitjançant el Ministeri d'Economia i Competitivitat, l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d'Economia i Coneixement, i la Universitat Politècnica de Catalunya, per a la creació, construcció, equipament i explotació del Barcelona Supercomputing Center ¿ Centre Nacional de Supercomputació (BSC-CNS) (codi 2018/2/0001) PDF Resolució EMC/439/2020, de 18 de febrer, per la qual es dona publicitat a la Segona addenda al conveni de col·laboració entre l'Administració General de l'Estat, mitjançant el Ministeri d'Economia i Competitivitat, l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d'Economia i Coneixement, i la Universitat Politècnica de Catalunya, per a la creació, construcció, equipament i explotació del Barcelona Supercomputing Center ¿ Centre Nacional de Supercomputació (BSC-CNS) (codi 2018/2/0001) Enllaç a Resolució EMC/439/2020, de 18 de febrer, per la qual es dona publicitat a la Segona addenda al conveni de col·laboració entre l'Administració General de l'Estat, mitjançant el Ministeri d'Economia i Competitivitat, l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d'Economia i Coneixement, i la Universitat Politècnica de Catalunya, per a la creació, construcció, equipament i explotació del Barcelona Supercomputing Center ¿ Centre Nacional de Supercomputació (BSC-CNS) (codi 2018/2/0001)

Vigent