Universitat de Lleida (UdL)
1 plaça d'Investigador Postdoctoral per al Projecte "Study of the effect of eliminating the content of nitrifying salts on the microbiological quality of dry cured meat products (nitrates)"
- Identificador
- 20230404O51
- Expedient
- UdL 11/2023 REC
- Finalització de presentació de sol·licituds
- Sistema de selecció
- Concurs o valoració de mèrits
- Tipus de personal
- Laboral temporal
- Grup de titulació o assimilat
- A1 - Grau universitari (correspondència amb llicenciatures)
- Titulació requerida
- Doctor/a en Ciència i Tecnologia d'Aliments, Enginyeria Agronòmica, Biotecnologia, Bioquímica, Química, Enginyeria Química, Nutrició Humana i Dietètica o similars
- Matèries
- Enginyeria agrònoma, Enginyeria sense especificar, Química, Recerca / Laboratori
- Observacions
-
Projecte finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU
- Web de l'ens convocant
- https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=14