Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Universitat de Lleida (UdL)

1 plaça d'Investigador Postdoctoral per al Projecte "Study of the effect of eliminating the content of nitrifying salts on the microbiological quality of dry cured meat products (nitrates)"

Identificador
20230404O51
Expedient
UdL 11/2023 REC
Finalització de presentació de sol·licituds
Sistema de selecció
Concurs o valoració de mèrits
Tipus de personal
Laboral temporal
Grup de titulació o assimilat
A1 - Grau universitari (correspondència amb llicenciatures)
Titulació requerida
Doctor/a en Ciència i Tecnologia d'Aliments, Enginyeria Agronòmica, Biotecnologia, Bioquímica, Química, Enginyeria Química, Nutrició Humana i Dietètica o similars
Matèries
Enginyeria agrònoma, Enginyeria sense especificar, Química, Recerca / Laboratori
Observacions

Projecte finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU

Web de l'ens convocant
https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=14
Data de publicació Descripció Més informació
Bases específiques. Convocatòria PDF 1 plaça d'Investigador Postdoctoral per al Projecte "Study of the effect of eliminating the content of nitrifying salts on the microbiological quality of dry cured meat products (nitrates)"
Llista d'admesos i exclosos PDF 1 plaça d'Investigador Postdoctoral per al Projecte "Study of the effect of eliminating the content of nitrifying salts on the microbiological quality of dry cured meat products (nitrates)"

Termini tancat