Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat

1 plaça de Titulat superior en psicologia per a l'Àrea de d'Equitat, Drets Socials i Recursos Humans (Centre d'Atenció i Informació a la Dona)

Identificador
20180129O13
Finalització de presentació de sol·licituds
Sistema de selecció
Concurs oposició
Tipus de personal
Funcionari
Grup de titulació
Subgrup A1 (anterior Grup A)
Titulació requerida
Estar en possessió del títol de Llicenciatura o Grau en Psicologia
Altres requisits
Nivell C1 de català
Matèries
Psicologia
Web de l'ens convocant
https://seuelectronica2.l-h.cat/siac/Publicaciones.aspx?t=PS&lang=ca-ES
Model de sol·licitud
https://seuelectronica2.l-h.cat/siac/Procedimiento_ver_doc.aspx?din=168
Data de publicació Descripció Més informació
Oferta pública PDF 1 plaça de Titulat superior en psicologia per a l'Àrea de d'Equitat, Drets Socials i Recursos Humans (Centre d'Atenció i Informació a la Dona) Enllaç a 1 plaça de Titulat superior en psicologia per a l'Àrea de d'Equitat, Drets Socials i Recursos Humans (Centre d'Atenció i Informació a la Dona)
Bases específiques. Convocatòria. Temari PDF 1 plaça de Titulat superior en psicologia per a l'Àrea de d'Equitat, Drets Socials i Recursos Humans (Centre d'Atenció i Informació a la Dona)
Convocatòria PDF 1 plaça de Titulat superior en psicologia per a l'Àrea de d'Equitat, Drets Socials i Recursos Humans (Centre d'Atenció i Informació a la Dona) Enllaç a 1 plaça de Titulat superior en psicologia per a l'Àrea de d'Equitat, Drets Socials i Recursos Humans (Centre d'Atenció i Informació a la Dona)
Bases específiques. Convocatòria. Temari PDF 1 plaça de Titulat superior en psicologia per a l'Àrea de d'Equitat, Drets Socials i Recursos Humans (Centre d'Atenció i Informació a la Dona) Enllaç a 1 plaça de Titulat superior en psicologia per a l'Àrea de d'Equitat, Drets Socials i Recursos Humans (Centre d'Atenció i Informació a la Dona)
Llista d'admesos i exclosos. Tribunal
L'inici del termini de presentació d'esmenes començarà quan finalitzi l'Estat d'alarma, decretat pel Reial Decret 463/2020
PDF 1 plaça de Titulat superior en psicologia per a l'Àrea de d'Equitat, Drets Socials i Recursos Humans (Centre d'Atenció i Informació a la Dona)

Termini tancat