Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Ajuntament de Girona

Borsa de treball de places d'Oficial conductor per a la brigada de transports i per a la unitat de retirada de vehicles (grues) (ampliació)

Identificador
20180515O13
Termini de presentació de sol·licituds
Data de la prova
Sistema de selecció
Concurs oposició
Tipus de personal
Interí o temporal
Grup de titulació
Subgrup C2 (anterior Grup D)
Titulació requerida
Graduat en educació secundària (ESO) o equivalent
Altres requisits
Nivell B2 de català / Permisos de conduir B i C1
Matèries
Conducció
Web de l'ens convocant
https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=1707920002
Data de publicació Descripció Més informació
Bases específiques. Convocatòria. Temari PDF Borsa de treball de places d'Oficial conductor per a la brigada de transports i per a la unitat de retirada de vehicles (grues) (ampliació)
Bases específiques. Convocatòria. Temari PDF Borsa de treball de places d'Oficial conductor per a la brigada de transports i per a la unitat de retirada de vehicles (grues) (ampliació) Enllaç a Borsa de treball de places d'Oficial conductor per a la brigada de transports i per a la unitat de retirada de vehicles (grues) (ampliació)
Llista d'admesos i exclosos. Data de la prova PDF Borsa de treball de places d'Oficial conductor per a la brigada de transports i per a la unitat de retirada de vehicles (grues) (ampliació) Enllaç a Borsa de treball de places d'Oficial conductor per a la brigada de transports i per a la unitat de retirada de vehicles (grues) (ampliació)
Resolució de la convocatòria PDF Borsa de treball de places d'Oficial conductor per a la brigada de transports i per a la unitat de retirada de vehicles (grues) (ampliació) Enllaç a Borsa de treball de places d'Oficial conductor per a la brigada de transports i per a la unitat de retirada de vehicles (grues) (ampliació)