Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Ajuntament de Girona

1 plaça d'Agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) de desenvolupament de projectes europeus per al foment de l'activitat econòmica (PFO)

Identificador
20181017O4
Finalització de presentació de sol·licituds
Data de la prova
Tipus de personal
Laboral temporal
Grup de titulació o assimilat
A2 - Grau universitari (correspondència amb diplomatures)
Titulació requerida
Grau universitari o diplomatura universitària
Altres requisits
Nivell C1 de català
Matèries
Desenvolupament local. Part. ciutadana, Economia
Torn reservat

Convocatòria reservada a persones a l'atur

Web de l'ens convocant
https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=1707920002&categoria=Oferta+d%27ocupaci%C3%B3&tipusClassificacio=2&nomClassificacio=Mat%C3%A8ries
Data de publicació Descripció Més informació
Bases específiques. Convocatòria. Temari PDF 1 plaça d'Agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) de desenvolupament de projectes europeus per al foment de l'activitat econòmica (PFO) Enllaç a 1 plaça d'Agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) de desenvolupament de projectes europeus per al foment de l'activitat econòmica (PFO)
Bases específiques. Convocatòria. Temari PDF 1 plaça d'Agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) de desenvolupament de projectes europeus per al foment de l'activitat econòmica (PFO)
Llista d'admesos i exclosos. Data de la prova PDF 1 plaça d'Agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) de desenvolupament de projectes europeus per al foment de l'activitat econòmica (PFO)
Resolució de la convocatòria PDF 1 plaça d'Agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) de desenvolupament de projectes europeus per al foment de l'activitat econòmica (PFO) Enllaç a 1 plaça d'Agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) de desenvolupament de projectes europeus per al foment de l'activitat econòmica (PFO)

Resolt