Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça d'Estudiant de doctorat per al projecte "Non-destructive characterization of the quality and nutritional composition of meat, fish and their salted derivatives and how to communicate them effectively to the consumer"

Identificador
20190621O29
Expedient
CCLabel
Finalització de presentació de sol·licituds
Tipus de personal
Laboral temporal
Grup de titulació o assimilat
A1 - Grau universitari (correspondència amb llicenciatures)
Titulació requerida
Grau en tecnologia alimentària, bioquímica, biotecnologia, biologia, enginyeria agrícola o química o similiar / Màster en biotecnologia, nutrició, tecnologia alimentària, espectrometria o similar
Matèries
Biologia, Enginyeria agrònoma, Química, Recerca / Laboratori
Web de l'ens convocant
http://www.irta.cat/ca/treball
Data de publicació Descripció Més informació
Bases específiques. Convocatòria PDF 1 plaça d'Estudiant de doctorat per al projecte "Non-destructive characterization of the quality and nutritional composition of meat, fish and their salted derivatives and how to communicate them effectively to the consumer"

Procés no vigent