Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Ajuntament de Riudoms

Borsa de treball de places d'Operari de serveis generals (Operari de serveis/operari serveis diversos/conserge/netejador viari)

Identificador
20190814O8
Finalització de presentació de sol·licituds
Data de la prova
Sistema de selecció
Concurs oposició
Tipus de personal
Interí o temporal
Grup de titulació
Agrupacions professionals (anterior Grup E)
Titulació requerida
Certificat d'escolaritat o qualsevol altra acreditada com a equivalent
Altres requisits
Nivell A de català / Permís de conduir B
Matèries
Consergeria / Subaltern, Neteja viària, Obres / Manteniment
Web de l'ens convocant
http://www.riudoms.cat/
Data de publicació Descripció Més informació
Bases específiques. Convocatòria. Temari PDF Borsa de treball de places d'Operari de serveis generals (Operari de serveis/operari serveis diversos/conserge/netejador viari)
Convocatòria PDF Borsa de treball de places d'Operari de serveis generals (Operari de serveis/operari serveis diversos/conserge/netejador viari)
Llista d'admesos i exclosos. Tribunal. Data de la prova PDF Borsa de treball de places d'Operari de serveis generals (Operari de serveis/operari serveis diversos/conserge/netejador viari)
Llista d'admesos i exclosos. Tribunal. Data de la prova PDF Borsa de treball de places d'Operari de serveis generals (Operari de serveis/operari serveis diversos/conserge/netejador viari) Enllaç a Borsa de treball de places d'Operari de serveis generals (Operari de serveis/operari serveis diversos/conserge/netejador viari)
Resolució de la convocatòria PDF Borsa de treball de places d'Operari de serveis generals (Operari de serveis/operari serveis diversos/conserge/netejador viari) Enllaç a Borsa de treball de places d'Operari de serveis generals (Operari de serveis/operari serveis diversos/conserge/netejador viari)

Resolt