Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

1 plaça d'Agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) per al projecte per al Desenvolupament i Dinamització Econòmica i Turística de la Vall Baixa del Baix Llobregat (PFO)

Identificador
20191014O5
Termini de presentació de sol·licituds
Data de la prova
Sistema de selecció
Concurs oposició
Tipus de personal
Laboral temporal
Grup de titulació
Subgrup A2 (anterior Grup B)
Titulació requerida
Grau universitari en Turisme, Turisme i Oci, Geografia, Geografia i Ordenació del Territori, diplomatura en Turisme, llicenciatura en Geografia, o titulacions equivalents
Altres requisits
Nivell C de català / Permís de conduir B
Matèries
Desenvolupament local. Part. ciutadana, Geografia, Lleure, Ocupació / Riscos laborals, Turisme
Web de l'ens convocant
https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=8101150006
Data de publicació Descripció Més informació
Bases específiques. Convocatòria. Temari PDF 1 plaça d'Agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) per al projecte per al Desenvolupament i Dinamització Econòmica i Turística de la Vall Baixa del Baix Llobregat (PFO) Enllaç a 1 plaça d'Agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) per al projecte per al Desenvolupament i Dinamització Econòmica i Turística de la Vall Baixa del Baix Llobregat (PFO)
Data de la prova PDF 1 plaça d'Agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) per al projecte per al Desenvolupament i Dinamització Econòmica i Turística de la Vall Baixa del Baix Llobregat (PFO)
Llista d'admesos i exclosos. Tribunal. Data de la prova PDF 1 plaça d'Agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) per al projecte per al Desenvolupament i Dinamització Econòmica i Turística de la Vall Baixa del Baix Llobregat (PFO) Enllaç a 1 plaça d'Agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) per al projecte per al Desenvolupament i Dinamització Econòmica i Turística de la Vall Baixa del Baix Llobregat (PFO)
Modificació
Hora de la 1a prova
PDF 1 plaça d'Agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) per al projecte per al Desenvolupament i Dinamització Econòmica i Turística de la Vall Baixa del Baix Llobregat (PFO)