Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Ajuntament de Balsareny

Subvencions per a la promoció del comerç al detall, turisme i serveis. Línia 1: Activitats i comerços minoristes afectats pel tancament obligatori durant l'estat d'alarma (COVID-19)

Identificador
20200807S25
Expedient
523050
Inici de presentació de sol·licituds
Finalització de presentació de sol·licituds
Qui ho pot sol·licitar
Petita i mitjana empresa, Professionals i autònoms
Matèries
Extraordinaris i urgents, Sector comercial i empresarial
Web de l'ens convocant
https://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/ca/convocatorias/523050
Accés al tràmit
https://www.balsareny.cat/site1/files/doc2550/model-sol-comerc-l1.pdf
Data de publicació Descripció Més informació
Anunci de referència PDF Subvencions per a la promoció del comerç al detall, turisme i serveis. Línia 1: Activitats i comerços minoristes afectats pel tancament obligatori durant l'estat d'alarma (COVID-19) Enllaç a Subvencions per a la promoció del comerç al detall, turisme i serveis. Línia 1: Activitats i comerços minoristes afectats pel tancament obligatori durant l'estat d'alarma (COVID-19)
Aprovació inicial PDF Subvencions per a la promoció del comerç al detall, turisme i serveis. Línia 1: Activitats i comerços minoristes afectats pel tancament obligatori durant l'estat d'alarma (COVID-19)

Conté text

Convocatòria PDF Subvencions per a la promoció del comerç al detall, turisme i serveis. Línia 1: Activitats i comerços minoristes afectats pel tancament obligatori durant l'estat d'alarma (COVID-19)
Convocatòria
BDNS: 523050
PDF Subvencions per a la promoció del comerç al detall, turisme i serveis. Línia 1: Activitats i comerços minoristes afectats pel tancament obligatori durant l'estat d'alarma (COVID-19)

Termini tancat