Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Ajuntament de Castelldefels

Serveis per a la contractació d'una consultoria especialitzada en la recerca i tramitació d'ajuts econòmics estatals i dels fons europeus que faciliten la implementació de projectes circulars dins del projecte "EcoIndústria. Economia Circular al Delta del Llobregat"

Identificador
20220113L31
Expedient
PRO2022/630
Finalització de presentació de sol·licituds

03/02/2022 14:00 h - Termini anterior: 27/01/2022

Tipus de contracte
Serveis
Tipus de procediment
Contracte menor
Import
11.570,25 € IVA exclòs
14.000,00 € IVA inclòs
Matèries
Assessorament
Accés al Perfil de contractant
http://bit.ly/castelldefels_pc
Adjudicatari IVA exclòs % IVA inclòs Data adjudicació Data formalització Lot Licitadors
F. Iniciativas España I m... 11.570,25 21 14.000,00 7
Data de publicació Descripció Més informació
Convocatòria de licitació PDF Serveis per a la contractació d'una consultoria especialitzada en la recerca i tramitació d'ajuts econòmics estatals i dels fons europeus que faciliten la implementació de projectes circulars dins del projecte "EcoIndústria. Economia Circular al Delta del Llobregat"
Ampliació de termini PDF Serveis per a la contractació d'una consultoria especialitzada en la recerca i tramitació d'ajuts econòmics estatals i dels fons europeus que faciliten la implementació de projectes circulars dins del projecte "EcoIndústria. Economia Circular al Delta del Llobregat"
Adjudicació PDF Serveis per a la contractació d'una consultoria especialitzada en la recerca i tramitació d'ajuts econòmics estatals i dels fons europeus que faciliten la implementació de projectes circulars dins del projecte "EcoIndústria. Economia Circular al Delta del Llobregat"

Resolt