Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Ajuntament de Banyoles

Borsa de treball de places de Tècnic Agent de Desenvolupament Local (Pla de treball de Turisme Esportiu per potenciar i diversificar el sector econòmic Banyolí i Desenvolupament Turístic integral de Banyoles i el Pla de l'Estany)

Identificador
20191115O4
Finalització de presentació de sol·licituds

29/11/2019 - Data orientativa; si teniu algun dubte, consulteu l'ens convocant.

Data de la prova
Sistema de selecció
Concurs oposició o valoració de mèrits i prova
Tipus de personal
Interí o temporal
Grup de titulació o assimilat
A2 - Grau universitari (correspondència amb diplomatures)
Titulació requerida
Grau universitari o diplomatura universitària
Altres requisits
Nivell C de català
Matèries
Desenvolupament local. Part. ciutadana, Turisme
Torn reservat

Convocatòria reservada a persones a l'atur

Web de l'ens convocant
https://seu.banyoles.cat/Informaci%C3%B3p%C3%BAblica/Recursoshumans/Convocat%C3%B2riesdepersonal.aspx
Accés al tràmit
https://seu.banyoles.cat/Portals/0/Recursos%20Humans/2019/AODL%20TURISME/SOL.pdf?ver=2019-11-15-111435-037
Data de publicació Descripció Més informació
Bases específiques. Convocatòria. Temari PDF Borsa de treball de places de Tècnic Agent de Desenvolupament Local (Pla de treball de Turisme Esportiu per potenciar i diversificar el sector econòmic Banyolí i Desenvolupament Turístic integral de Banyoles i el Pla de l'Estany)
Llista d'admesos i exclosos. Tribunal. Data de la prova PDF Borsa de treball de places de Tècnic Agent de Desenvolupament Local (Pla de treball de Turisme Esportiu per potenciar i diversificar el sector econòmic Banyolí i Desenvolupament Turístic integral de Banyoles i el Pla de l'Estany)
Tribunal PDF Borsa de treball de places de Tècnic Agent de Desenvolupament Local (Pla de treball de Turisme Esportiu per potenciar i diversificar el sector econòmic Banyolí i Desenvolupament Turístic integral de Banyoles i el Pla de l'Estany) Enllaç a Borsa de treball de places de Tècnic Agent de Desenvolupament Local (Pla de treball de Turisme Esportiu per potenciar i diversificar el sector econòmic Banyolí i Desenvolupament Turístic integral de Banyoles i el Pla de l'Estany)
Resolució de la convocatòria PDF Borsa de treball de places de Tècnic Agent de Desenvolupament Local (Pla de treball de Turisme Esportiu per potenciar i diversificar el sector econòmic Banyolí i Desenvolupament Turístic integral de Banyoles i el Pla de l'Estany)

Resolt