Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Ajuntament de Llançà

Subvencions per a la compra o instal·lació de mesures higièniques i de seguretat als establiments comercials i negocis amb atenció al públic, adquisició de material de protecció d'autònoms i material fungible. Pla de reactivació municipal, any 2020 (COVID-19)

Identificador
20201028S2
Expedient
530854
Finalització de presentació de sol·licituds

05/12/2020 - Data orientativa; si teniu algun dubte, consulteu l'ens convocant

Qui ho pot sol·licitar
Petita i mitjana empresa, Professionals i autònoms
Matèries
Extraordinaris i urgents, Sector comercial i empresarial
Web de l'ens convocant
https://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/ca/convocatorias/530854
Data de publicació Descripció Més informació
Aprovació inicial PDF Subvencions per a la compra o instal·lació de mesures higièniques i de seguretat als establiments comercials i negocis amb atenció al públic, adquisició de material de protecció d'autònoms i material fungible. Pla de reactivació municipal, any 2020 (COVID-19)

Conté text

Convocatòria
BDNS: 530854
PDF Subvencions per a la compra o instal·lació de mesures higièniques i de seguretat als establiments comercials i negocis amb atenció al públic, adquisició de material de protecció d'autònoms i material fungible. Pla de reactivació municipal, any 2020 (COVID-19)
Anunci de referència PDF Subvencions per a la compra o instal·lació de mesures higièniques i de seguretat als establiments comercials i negocis amb atenció al públic, adquisició de material de protecció d'autònoms i material fungible. Pla de reactivació municipal, any 2020 (COVID-19) Enllaç a Subvencions per a la compra o instal·lació de mesures higièniques i de seguretat als establiments comercials i negocis amb atenció al públic, adquisició de material de protecció d'autònoms i material fungible. Pla de reactivació municipal, any 2020 (COVID-19)
Aprovació definitiva PDF Subvencions per a la compra o instal·lació de mesures higièniques i de seguretat als establiments comercials i negocis amb atenció al públic, adquisició de material de protecció d'autònoms i material fungible. Pla de reactivació municipal, any 2020 (COVID-19)

Termini tancat