Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Resolució ARP/1899/2017, de 28 de juliol, per la qual es modifiquen les normes tècniques i els annexos de la Resolució AAM/2019/2011, de 25 d'agost, per la qual s'aproven les normes tècniques específiques de producció integrada, la Resolució AAM/1579/2013, de 6 de juny, per la qual s'aprova la norma tècnica específica de producció integrada d'elaboració de vins, i la Resolució AAM/790/2013, de 2 d'abril, per la qual s'aprova la norma tècnica específica de producció integrada de farratges

Identificador
7203519
Rang d'aplicació
Resolució
Àmbit d'aplicació
Autonòmic català
Matèries
Agricultura, Alimentació, Ramaderia i animals
Data de publicació Descripció Més informació
Resolució ARP/1899/2017, de 28 de juliol, per la qual es modifiquen les normes tècniques i els annexos de la Resolució AAM/2019/2011, de 25 d'agost, per la qual s'aproven les normes tècniques específiques de producció integrada, la Resolució AAM/1579/2013, de 6 de juny, per la qual s'aprova la norma tècnica específica de producció integrada d'elaboració de vins, i la Resolució AAM/790/2013, de 2 d'abril, per la qual s'aprova la norma tècnica específica de producció integrada de farratges PDF Resolució ARP/1899/2017, de 28 de juliol, per la qual es modifiquen les normes tècniques i els annexos de la Resolució AAM/2019/2011, de 25 d'agost, per la qual s'aproven les normes tècniques específiques de producció integrada, la Resolució AAM/1579/2013, de 6 de juny, per la qual s'aprova la norma tècnica específica de producció integrada d'elaboració de vins, i la Resolució AAM/790/2013, de 2 d'abril, per la qual s'aprova la norma tècnica específica de producció integrada de farratges Enllaç a Resolució ARP/1899/2017, de 28 de juliol, per la qual es modifiquen les normes tècniques i els annexos de la Resolució AAM/2019/2011, de 25 d'agost, per la qual s'aproven les normes tècniques específiques de producció integrada, la Resolució AAM/1579/2013, de 6 de juny, per la qual s'aprova la norma tècnica específica de producció integrada d'elaboració de vins, i la Resolució AAM/790/2013, de 2 d'abril, per la qual s'aprova la norma tècnica específica de producció integrada de farratges

Vigent