Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Resolució ARP/2644/2018, de 6 de novembre, per la qual s'autoritza l'augment artificial del grau alcohòlic volumètric natural en els mostos de raïm blanc i negre de la varietat Macabeu de la subzona de les Vall del Riu Corb, Denominació d'Origen Costers del Segre, que s'elaborin amb destinació de vi

Identificador
8243073
Rang d'aplicació
Resolució
Àmbit d'aplicació
Autonòmic català
Matèries
Agricultura, Alimentació
Data de publicació Descripció Més informació
Resolució ARP/2644/2018, de 6 de novembre, per la qual s'autoritza l'augment artificial del grau alcohòlic volumètric natural en els mostos de raïm blanc i negre de la varietat Macabeu de la subzona de les Vall del Riu Corb, Denominació d'Origen Costers del Segre, que s'elaborin amb destinació de vi PDF Resolució ARP/2644/2018, de 6 de novembre, per la qual s'autoritza l'augment artificial del grau alcohòlic volumètric natural en els mostos de raïm blanc i negre de la varietat Macabeu de la subzona de les Vall del Riu Corb, Denominació d'Origen Costers del Segre, que s'elaborin amb destinació de vi Enllaç a Resolució ARP/2644/2018, de 6 de novembre, per la qual s'autoritza l'augment artificial del grau alcohòlic volumètric natural en els mostos de raïm blanc i negre de la varietat Macabeu de la subzona de les Vall del Riu Corb, Denominació d'Origen Costers del Segre, que s'elaborin amb destinació de vi

Vigent