Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Acord GOV/49/2020, de 17 de març, pel qual es ratifica la dissolució de la Fundació Mas Badia i la seva liquidació mitjançant la cessió global d'actius i passius a favor de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

Identificador
9949138
Rang d'aplicació
Acord
Àmbit d'aplicació
Autonòmic català
Matèries
Administracions públiques. Òrgans institucionals, Agricultura, Alimentació, Sistema econòmic i financer, Tecnologia. Investigació. Telecomunicacions
Data de publicació Descripció Més informació
Acord GOV/49/2020, de 17 de març, pel qual es ratifica la dissolució de la Fundació Mas Badia i la seva liquidació mitjançant la cessió global d'actius i passius a favor de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) PDF Acord GOV/49/2020, de 17 de març, pel qual es ratifica la dissolució de la Fundació Mas Badia i la seva liquidació mitjançant la cessió global d'actius i passius a favor de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) Enllaç a Acord GOV/49/2020, de 17 de març, pel qual es ratifica la dissolució de la Fundació Mas Badia i la seva liquidació mitjançant la cessió global d'actius i passius a favor de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

Vigent