Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Resolució ARP/2643/2018, de 7 de novembre, per la qual s'autoritza l'augment artificial del grau alcohòlic volumètric natural en els mostos de raïm blanc de la varietat Parellada i de raïm negre de la varietat Trepat que s'elaborin amb destinació de vi base cava

Identificador
8243074
Rang d'aplicació
Resolució
Àmbit d'aplicació
Autonòmic català
Matèries
Agricultura, Alimentació
Data de publicació Descripció Més informació
Resolució ARP/2643/2018, de 7 de novembre, per la qual s'autoritza l'augment artificial del grau alcohòlic volumètric natural en els mostos de raïm blanc de la varietat Parellada i de raïm negre de la varietat Trepat que s'elaborin amb destinació de vi base cava PDF Resolució ARP/2643/2018, de 7 de novembre, per la qual s'autoritza l'augment artificial del grau alcohòlic volumètric natural en els mostos de raïm blanc de la varietat Parellada i de raïm negre de la varietat Trepat que s'elaborin amb destinació de vi base cava Enllaç a Resolució ARP/2643/2018, de 7 de novembre, per la qual s'autoritza l'augment artificial del grau alcohòlic volumètric natural en els mostos de raïm blanc de la varietat Parellada i de raïm negre de la varietat Trepat que s'elaborin amb destinació de vi base cava

Vigent