Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Correcció d'errades a la Resolució ARP/2643/2018, de 7 de novembre, per la qual s'autoritza l'augment artificial del grau alcohòlic volumètric natural en els mostos de raïm blanc de la varietat Parellada i de raïm negre de la varietat Trepat que s'elaborin amb destinació de vi base cava (DOGC núm. 7747, de 14.11.2018).

Identificador
8482855
Rang d'aplicació
Resolució
Àmbit d'aplicació
Autonòmic català
Matèries
Agricultura, Alimentació
Data de publicació Descripció Més informació
Correcció d'errades a la Resolució ARP/2643/2018, de 7 de novembre, per la qual s'autoritza l'augment artificial del grau alcohòlic volumètric natural en els mostos de raïm blanc de la varietat Parellada i de raïm negre de la varietat Trepat que s'elaborin amb destinació de vi base cava (DOGC núm. 7747, de 14.11.2018). PDF Correcció d'errades a la Resolució ARP/2643/2018, de 7 de novembre, per la qual s'autoritza l'augment artificial del grau alcohòlic volumètric natural en els mostos de raïm blanc de la varietat Parellada i de raïm negre de la varietat Trepat que s'elaborin amb destinació de vi base cava (DOGC núm. 7747, de 14.11.2018). Enllaç a Correcció d'errades a la Resolució ARP/2643/2018, de 7 de novembre, per la qual s'autoritza l'augment artificial del grau alcohòlic volumètric natural en els mostos de raïm blanc de la varietat Parellada i de raïm negre de la varietat Trepat que s'elaborin amb destinació de vi base cava (DOGC núm. 7747, de 14.11.2018).

Vigent