Facebook Twitter Youtube Instagram RSS

CIDO > Nota Legal

El meu CIDO Ajuda

Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

Informació bàsica sobre protecció de dades

La Diputació de Barcelona és la responsable del tractament de les dades facilitades, amb la finalitat de gestionar la teva petició d'alta al servei de subscripcions del Cercador d'Informació i Documentació Oficials (CIDO), que garanteix el dret i l'accessibilitat a la informació pública dels ciutadans, tal com requereix la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern. Les teves dades personals seran utilitzades amb tres finalitats: per a proporcionar-te la informació que ens sol·licitis de la base de dades a partir de les cerques i/o fitxes guardades, per a comunicar- te les novetats del servei o per a conèixer la teva opinió sobre el servei prestat.

Les dades facilitades, un cop finalitzat el motiu que n'ha originat la recollida, seran eliminades. Pots donar-te de baixa del servei de subscripcions accedint a l'apartat Configuració del teu entorn d'usuari, El meu CIDO, que trobaràs a la part superior dreta del web.

Així mateix, t'informem que les dades ni se cediran ni es transferiran i que pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament d'acord amb la legislació vigent a través de la Seu electrònica o presencialment a les oficines del Registre.

D'altra banda, et fem saber que utilitzem el Google Analytics per a la recollida de dades. La informació que generen les galetes (incloent- hi l'adreça IP) és directament transmesa a Google, que l'arxiva en els servidors del seu lloc web. Per tal d'anonimitzar l'adreça IP, la Diputació de Barcelona té activada l'opció Anonymize IP, incorporada en el mateix sistema, que emmascara els tres darrers dígits de l'adreça convertint- los en 0.

Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les dades personals, la Diputació de Barcelona posa a la teva disposició la bústia del delegat de protecció de dades (delegatprotecdades@diba.cat).

Tot i que per aquesta via obtindràs la resposta adequada, si ho consideres oportú, pots presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).

Responsabilitat dels continguts

La informació administrativa que et facilitem a través d'aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes publicats formalment als diaris oficials i altres fonts d'informació pública, l'edició dels quals és l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat, del seu contingut i dels terminis per actuar.

No et garantim que els continguts enllaçats disponibles es corresponguin amb el text vigent.

D'acord amb l'article 17 de la Ley 34/2002, de 11 de julio, de servicios de la sociedad de la información y de comercio electrónico, no assumim la responsabilitat de la informació que es pugui obtenir a través d'enllaços o fonts alienes.

En funció a les característiques i peculiaritats d'aquest servei no et podem garantir de forma permanent l'actualizació en aquest web de la informació publicada en altres fonts d'informació. Tot i així, et facilitem dins de cada mòdul les dates de les darreres actualitzacions dels butlletins revisats.

Les dates que incloem tenen caràcter indicatiu perquè es compten a partir dels dies publicats en els anuncis. Aquest còmput pot variar en funció de la coincidència amb festivitats locals, d'acord amb les prescripcions, entre d'altres, de l'article 30 de la Ley 39/2015, de 1 de octubre, del Procedimiento Administrativo Común de les Administraciones Públicas.

A través d'aquest portal no t'oferim assessorament professional o jurídic.

Condicions de reutilització de la informació

Et permetem reutilitzar les dades i informacions difoses en aquest portal, sempre que no indiquem el contrari, amb les condicions bàsiques establertes a l'article 8 de la Ley 37/2007, de 16 de noviembre, sobre reutilización de la información del sector público de:

  • No alterar el contingut de la informació
  • No desnaturalitzar el sentit de la informació
  • Esmentar la font de la informació
  • Indicar la data de la darrera actualització de la informació

En tots els casos, la possibilitat de reutilitzar informació queda limitada per la necessària protecció d'altres drets, béns o interessos d'acord amb l'establert en la legislació vigent.

Qualsevol dubte o comentari sobre les presents condicions d'ús el pots reportar a través de l'adreça electrònica cido@diba.cat.

Pots consultar, també, les condicions d'ús dels conjunts de dades de la Diputació de Barcelona.